Edited The 'lulu Shirt Edited 'lulu The Label The Label Label Shirt Edited 0PwkO8nX

Kinderdagverblijf

Burgersveld 24, Apeldoorn (055) 870 65 04

Op kinderdagverblijf De Ploeg gaat het om ervaren en beleven. Dat is wat kinderen het liefst doen, zo klein als ze zijn. En dat kan hier volop. We hebben veel ruimte in ons lokaal én daarbuiten. We zitten namelijk in een Integraal Kind Centrum. Dat biedt verrassende mogelijkheden en bovenal veel gezelligheid!

Verkennen, ontdekken en genieten

Wij houden van ritme. In de dag en in de momenten die we hier samen beleven, maar zeker ook in klanken. Want muziek, zang en dans spelen een grote rol on onze opvang. We beginnen onze dagen zelfs met een begroetingsliedje en daarna bewegen we er samen vrolijk op los. Zo leren alle kinderen zich te uiten. Dat gebeurt óók wanneer we samen creatief zijn in ons eigen atelier. Hier mag iedereen z’n eigen knutselmaterialen kiezen en daarmee iets moois maken aan de grote tafel. Zelf kiezen vinden we hier sowieso heel belangrijk. Net als zelf onderzoeken en ontdekken. Daarom werken we hier met de methode Kaleidoscoop. Hiermee ontwikkelt ieder kind zich in de volste breedte en hebben we alle aandacht voor taal en actief leren.

Swimshort Petrol Swimshort Men Swimshort Industries Petrol Men Men Petrol Industries Industries Industries Petrol 2W9HIED
oliver Trui Trui oliver S Donkerblauw S 2IbEDYeWH9
“Lekker buiten spelen en alles zelf ervaren. Vies worden hoort daar natuurlijk ook bij!”
Petra, pedagogisch medewerker

Dat is ook nog eens een mooie voorbereiding op het latere onderwijs. We zitten dan ook niet voor niets in een IKC met veel andere kinderen. Kinderen leren immers veel én graag van elkaar. Samen spelen en ontdekken dus. In de grote hal met knutselkasten of buiten op onze grote speelplaats en in de moestuin.

Kom snel een langs op kdv De Ploeg en ontdek hoe fijn en gezellig het hier is!

Fotomomenten Kinderdagverblijf De Ploeg

27 februari 2019

We deden deze week het spelletje “er zat een heel klein vogeltje.” De kinderen genoten er volop van. We moesten het blijven herhalen. De lintjes waren eerst veren en later takjes voor het nest.

You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ
28 januari 2019

Meneer Teunis, de directeur van onze school kwam tijdens het eten een boekje voorlezen over De Mol.

You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ
2 januari 2019

Vandaag hebben we geverfd met yoghurt en een druppeltje eetbare kleurstof. Lekker met de vingers in de verf en mooie vormen maken. Het was een succes.

You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ

Marco Enkellaarsjes Enkellaarsjes Marco Tozzi Enkellaarsjes Marco Tozzi Tozzi thQrdCsx
Ons team

Een team van enthousiaste medewerkers

Roseline Sambo pedagogisch medewerker
Heidi Schoot Uiterkamp-Pol Zwarte Klein Sneakers Alexia Zwarte Calvin Klein Calvin Sneakers j3LqA4R5pedagogisch medewerker
Harma van der Veen pedagogisch medewerker
Marjan Haveman pedagogisch medewerker
You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ
Hom Boxershort Ho1 Cotton Modal Boxer Premium L4j3AR5
Werkwijze

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

ontdek meer
Tarieven

Tarieven 2019: kinderdagverblijf vanaf €8,25

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Daarnaast bieden we je kind gevarieerde voeding, dagelijks een vers gemaakt fruithapje en schone luiers. En voor de allerkleinsten werken we alleen met kwaliteitsproducten zoals Nutrilon en Frisolac. In overleg met jou sluiten we bij het aanbieden zoveel mogelijk aan op het schema van thuis. Voor de van huis meegenomen groentehap nemen we aan het eind van de dag rustig de tijd. Geen haastig spoedklusje tussendoor, maar even lekker laten genieten van de gezonde lekkernij. Eigenlijk net zoals thuis. En dat gevoel vinden wij zo belangrijk. Vanaf 1 jaar gaan kinderen zo veel mogelijk mee met het groepsritme. Voor degenen die aan het einde van de dag wat later worden opgehaald is er dan uiteraard nog een tussendoortje.

 

Met Tekstopdruk Purewhite T Zwart shirt kXwPiuTZOJrs Black A Noos Lace 4 2 Highneck 15171895 Jdyrine Top dtm FcTlK1J3
Kinderdagverblijf (uur)tarief
52 weken € 8,25
48 weken € 8,36
41 weken € 9,03
flexibele opvang € 9,13

Kinderdagverblijf

De Ploeg

Burgersveld 24, 7327 CA Apeldoorn
routebeschrijving bekijken
Maandag 7.30 - 17.00, 17.30 of 18.15 uur
Dinsdag 7.30 - 17.00, 17.30 of 18.15 uur
Woensdag 7.30 - 17.00, 17.30 of 18.15 uurScott Lyle Heren And Jas Branded sQCdBrthx
Donderdag 7.30 - 17.00, 17.30 of 18.15 uur
Vrijdag 7.30 - 17.00, 17.30 of 18.15 uur

Verruimde opvang tussen 7.00 uur en 19.00 uur is op aanvraag mogelijk.

Hanglamp Kristal Air Air Light Kartell Kartell Kristal Hanglamp Light hQCtsxdr
[email protected]
(055) 870 65 04

Manager, Ellen Roos, [email protected]

You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ You You Blouse 'marissa About You 'marissa About Blouse About htCrdsQ